Het is zomer! Voor de meeste mensen houdt dat in dat de tijd van feestjes en festivals echt is aangebroken. Het leukst van die feestjes vind ik altijd dat iedereen lekker aan het dansen is, ongeacht hoe goed of slecht je er in bent. Het gaat er eigenlijk gewoon om dat sfeer goed is. Het is mij opgevallen dat het lijkt alsof er bij feestjes in de winter een stuk minder wordt gedanst. Hoe het kan weet ik niet. Of het daadwerkelijk zo is dat er minder mensen dansen in de winter weet ik ook niet. Het is gewoon een gevoel. Toch denk ik dat ik de perfecte oplossing heb gevonden als je in de winter een feestje wil geven en je graag een dansje wilt wagen. Je kunt namelijk een verlichte dansvloer huren.

Fijn feestje

Het kan natuurlijk zijn dat het voor sommige mensen anders ligt, maar voor mij is een feestje pas echt geslaagd als ik lekker heb kunnen dansen. Of het nu een bruiloft is of een strandfeest. Zoals ik al zei lijkt het in de winter moeilijker om mensen aan het dansen te krijgen. De oplossing kan dus wel eens die verlichte dansvloer zijn. Zo maakt het bijvoorbeeld meteen duidelijk wat de bedoeling is op het feestje. Verder ziet het er heel aantrekkelijk uit door de mooie lichtjes.

zo geregeld

En wat blijkt nu? Je kunt het heel simpel online regelen. Ook als je de dansvloer maar voor een avond nodig hebt. Bijvoorbeeld als je een vette dansvloer wilt hebben voor je bruiloft. Of misschien wil je liever thuis een feestje geven. Dat kan namelijk ook. Er zijn namelijk al kleine vloeren te regelen voor in je huiskamer. Maar ook hele grote vloeren voor als je een grotere locatie in gedachten hebt. Het leukste vind ik nog dat je de kleuren van de vloer kan programmeren. Dit moet wel vooraf gebeuren maar je kan dus zelf kiezen welke kleuren de vloer gaat krijgen. Hoe gaaf is dat? Je kunt dus zelfs een bedrijfslogo laten programmeren!
Eerder wist ik helemaal niet dat het mogelijk was om zo’n vloer voor een dag te huren. Nu ik weet hoe simpel het allemaal te regelen is, ga ik er denk ik toch eens werk van maken voor het eerste feestje dat ik ga geven. Ik weet zeker dat de vloer als een soort magneet gaat werken. Heb er nu al zin in!