Dit jaar zal bekend staan als het corona jaar. In dit jaar brak het coronavirus uit en is niet alleen Nederland, maar de hele wereld veranderd. Veel mensen hebben gezondheidsklachten, blijven thuis en werken niet meer op het kantoor. Je ervaart dit jaar wellicht wel als negatief, maar dat is geen reden om je personeel niet te bedanken voor hun inzet en motivatie. De kerstdagen naderen en het is bijna tijd om kerstpakketten te geven aan je personeel. Je wilt jouw werknemers belonen en extra motiveren in deze moeilijke tijd. Doordat je ze beloond zullen ze met meer plezier doorwerken. Je kan jouw personeel heel makkelijk belonen door ze een kerstpakket te overhandigen. Met dit geschenk zullen jouw werknemers zich gewaardeerd en beloond voelen. Kerstpakketten zijn natuurlijk geen oplossing voor het probleem, maar zijn heel welkom. Doe je best om originele kerstpakketten te vinden voor je personeel. Je krijgt er vast veel inzet en motivatie voor terug. 

Originele kerstpakketten

Je wilt het personeel belonen met een kerstgeschenk. Je zal ruim van tevoren op zoek moeten gaan naar unieke en mooie kerstpakketten, want anders staat jouw personeel straks zonder. Je wilt natuurlijk wel dat jouw personeel blij is met het pakket. Een opkomende trend is dan ook het zelf laten kiezen van kerstpakketten. Je weet in ieder geval wel zeker dat ze blij zijn met het geschenk. Er is natuurlijk geen mogelijkheid om de pakketten te overhandigen tijdens een kerstborrel. Je staat dus voor een uitdaging om iets origineels te bedenken. 

 

Je kan natuurlijk ook een ontbijtbox geven aan je personeel. Restaurants zitten dicht. Hoe leuk is het dan om een kerstpakket te geven met lekker eten. Bijna iedereen houdt van lekker eten dus de plank misslaan is bij dit kerstpakket moeilijk. De kerst draait immers om heerlijk eten en gezellige tradities. Wanneer je geen eten wilt geven aan je personeel zijn er nog genoeg andere leuke kerstpakketten te geven. 

 

Shop de mooiste kerstpakketten online | Kerstpakketten Idee 2020

Een corona cadeau

Je wilt jouw mooie en leuke cadeaus natuurlijk het liefst persoonlijk afgeven, maar hoe doe je dat? Je kan natuurlijk heel origineel de pakketten verpakken in 1,5 meter dozen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de juiste afstand houdt wanneer je het pakket overhandigd. Een coronaproof pakket die je ook nog eens persoonlijk kan geven! Dat is toch leuk? Je kan op deze originele manier toch het kerstpakket persoonlijk overhandigen en degene bedanken voor zijn of haar harde werk dit jaar. Weet je nog niet helemaal zeker of je de losse kerstpakketten persoonlijk wilt overhandigen? Je kan altijd de bezorgdiensten nog overwegen. De drukte van vorig jaar was door de bezorgers nauwelijks bij te houden. Verzend je kerstpakketten dus op tijd, want anders komen ze misschien te laat aan. Je wilt natuurlijk niet dat de cadeaus te laat aankomen! Dat zou zonde zijn. Bedenk van tevoren dus goed of je de pakketten zelf gaat afleveren of dat je ze laat bezorgen door een bezorgdienst. Zo ben je helemaal voorbereid op de kerst.