Het is misschien niet het eerste waar je aan zal denken bij het inrichten van je huis, de verlichting. Toch kan verlichting heel bepalend zijn voor de sfeer. Ooit wel eens gelet op wat voor licht ze bijvoorbeeld in de wachtkamer bij de huisarts hebben of in de pashokjes bij een kledingwinkel? Dit licht is fel en alles behalve knus en cozy. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor het licht in een kantoorpand. Het licht in een bioscoop daarin tegen is bijvoorbeeld alweer veel zachter en intiemer. Licht bepaalt echt de sfeer in een ruimte en vertellen we je graag wat meer over verlichting voor binnenshuis.

Hang- of staanlampen

Hang- of staanlampen zijn perfecte lampen voor mensen die van decoratie houden. Deze lampen zijn meestal, naast het geven van licht, namelijk ook gericht op het decoreren van een huis. De hanglampen zien we voornamelijk boven de keukentafel of eettafel hangen. De staanlamp staat vooral in het woongedeelte. Het licht van beide lampen is vaak zacht en intiem en kan een echte sfeermaker zijn. Er kan eventueel ook gekozen worden voor een dimmer om zo het licht altijd op de gewenste felheid af te stemmen. De keuze is reuze wat betreft de hang- en staanlampen collectie en daardoor past er altijd wel lamp bij uw smaak.

Led verlichting

Led verlichting wordt ook wel gezien als een moderne vorm van verlichting en zien we vooral terug in de moderne huizen. Led verlichting wordt vaak ingebouwd in het plafond. De Led downlight zijn hier een mooi voorbeeld van. Deze Led verlichting staat zowel mooi in de woonkamer als in de slaapkamer als in de badkamer. Het zorgt voor de juiste intieme sfeer en kan net als de hang- en staanlampen eventueel worden voorzien van een dimmer. Met de dimmer kan de eventuele helderheid worden aangepast. Mocht u interesse hebben in Led downlight? Led downlight kopen doe je voordelig bij BES LED.

Vloerverlichting

Vloerverlichting is de nieuwste vorm van verlichting en levert een prachtig beeld op. Dit licht wordt voornamelijk gezien in de woonkamer maar ook in de slaapkamer of badkamer kan het een prachtige uitwerking hebben. De vloerverlichting wordt geïnstalleerd in de vloer zoals de naam misschien al doet vermoeden. Dit licht zal niet een hele huiskamer kunnen verlichten maar vooral voor de moderne huishoudens is deze verlichting een mooie toevoeging. Het geeft net een andere dimensie aan het geheel en zorgt weer voor een hele andere sfeer dan bijvoorbeeld de hang- of staanlamp.