De meeste mensen zijn zich goed bewust van de voordelen van online winkelen en daar profiteer je ook van als je je houten jaloezieën online aanschaft. Toch zijn veel mensen nog bang om dit te doen. Het is inderdaad zo dat je online niet altijd de beste kwaliteit ontvangt en dat het mogelijk is dat je je jaloezieën terug moet sturen. Maar als je een klein beetje oplet, kun je de kans op een miskoop zelf al vrij gemakkelijk heel klein maken. Houten jaloezieën koop je net zo snel online als een ander product en daarom helpen we hier 3 belangrijke fabels uit de wereld.

 

Houten jaloezieën online zijn van slechte kwaliteit

In de online wereld is het niet anders als in het echte leven: er wordt goede kwaliteit verkocht en er wordt slechte kwaliteit verkocht. Het probleem met een online winkel is dat je deze kwaliteit niet van tevoren kunt beoordelen door de jaloezieën te bekijken. Er zijn een aantal manieren waarop je toch zeker kunt stellen dat je met een betrouwbare winkel te maken hebt die kwalitatieve producten verkoopt.

  • De garantieregeling die je krijgt voor je houten jaloezieën is goed en de retourvoorwaarden zijn correct en gemakkelijk voor jou.

  • De webwinkel heeft een keurmerk dat ze mogen voeren. Controleer wel even waar het keurmerk de winkel op heeft getest en of dit punten zijn die jij belangrijk vindt.

  • Klantenrecensies en klantenbeoordelingen zijn goed. Probeer deze te vinden op een onafhankelijke andere website.

  • De producten die de webwinkel verkoopt hebben ook een keurmerk. Ook hier kijk je wel even naar wat dit keurmerk je vertelt.

 

Zelf inmeten en ophangen is lastig

Als je houten jaloezieën wilt aanschaffen die passen, dan moet je je ramen zelf opmeten. Veel mensen zijn bang om fouten te maken. Als je de verkeerde afmetingen doorgeeft dan kom je mogelijk met jaloezieën te zitten waar je niets mee kunt. Ook het ophangen van de jaloezieën zien veel mensen niet zitten. Een online winkel die houten jaloezieën verkoopt zal je allereerst hele duidelijke instructies geven voor het inmeten en ophangen. Daarnaast maken ze dit je zo gemakkelijk mogelijk en wordt er een systeem aangeboden waarmee zelfs de minst ervaren doe-het-zelver uit de voeten kan.

 

Goedkoop betekent slechte kwaliteit

Online winkels kunnen hun houten jaloezieën om verschillende redenen goedkoper aanbieden. De eerste reden is dat je zelf inmeet en ophangt. De tweede reden is omdat ze veel minder huur voor winkelpanden moeten betalen. De derde reden is dat ze minder personeel in dienst hebben. Omdat ze minder uitgaven hebben kan de prijs van de houten jaloezieën ook naar beneden. Dit heeft dus vaak niets met kwaliteit te maken en soms vind je online producten voor prijzen die wel 70% lager liggen dan in de fysieke winkels. Zo lang je de bovenstaande kwaliteitscontroles uitvoert en hier tevreden over bent, is de lagere prijs het grootste voordeel dat online winkelen kan bieden.

Naast jaloezieën vind je ook goedkope gordijnen via Doehetbudget.nl!